Pàgines

dimecres, 6 de desembre del 2017

CUINEM AMB OUS DE GALLINA I DE GUATLLA


ÓSSOS I NANS  HEM OBSERVAT BÉ I APRÈS LES PARTS D'UN OU I  LES DIFERÈNCIES QUE HI HA ENTRE ELS OUS DE GUATLLA I ELS OUS DE GALLINA. 

DESPRÉS HEM FET UNA MICA DE CUINERS, AMB ELS OUS  DE GALLINA HEM FET TRUITES A LA FRANCESA I AMB ELS OUS DE GUATLLA OUS FERRATS. HO HEM POSAT A SOBRE D'UNES TORRADETES I ENS HO HEM MENJAT.  MMM... ESTAVA TOT BONÍSSIM!

QUAN HEM ACABAT DE MENJAR HEM SEPARAT LA CLARA DEL ROVELL D'UN OU I HEM FET "CLARA A PUNT DE NEU", QUE ÉS UNA TÈCNICA QUE ES FA SERVIR PER A FER PASTISSOS. SEMBLAVA BEN BÉ NEU, PERÒ QUAN L'HEM TOCAT, NO ESTAVA FREDA COM LA NEU!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.